Otroška odejica - Konjiček

Otroška odejica - Konjiček

TAŠŠ odejica z vezenim imenom otroka, je odlično darilo katerega lahko podarite otroku ob rojstvu ali kakšni drugi priložnosti.

Pokrijte svojega navihančka s to čudovito odejico. Je obojestranska, na eni strani bombaž-jersey v pisanem motivu, na drugi pa mehak wellsoft material.

Mehka na dotik, visoko kakovostna odejica, je idealen izbor za vašega malčka. Odejica bo vašega otroka grela, njen mehak in nežen dotik pa ga bo zazibal v trden spanec. Material je otroški koži prijazen, njena velikost pa je idealna za uporabo v vozičku, avtomobilu, kot tudi v otroški posteljici.

Velikost: 100 × 80 cm
Sestava: Bombaž-Jersey / Wellsoft
Vzdrževanje : Pranje na 30°C

Ime in motiv sta izvezena iz otroku prijaznih materialov, kot so bombaž, viskoza in poliester. Pri aplikaciji pa ne uporabljamo nobenih kemikalij ali barv.

Barvne kombinacije so lahko v odstopanju, saj je odvisno od zaloge blaga.

Izvez imena otroka, datuma, teže, ure, velikosti je BREZPLAČEN.

V kolikor se odločite za brezplačni izvez imena otroka, datuma, teže, ure, velikosti, Vas prosimo, da shranite postavke, ki jih želite v sosednje polje.
65,00 €
Z davkom

Prilagoditev izdelka

POZOR!!! Besedilo, ki ste ga vnesli v vnosna polja najprej shranite s klikom na gumb shrani prilagoditve, šele na to dodajte izdelek v košarico.
Izberite barvo
Količina